Creare

materiale publicitare

Realizăm o gamă variată de materiale publicitare, logo, branding, editare imagine și multe altele. Vezi mai jos câteva din proiectele noastre sau contactează-ne pentru a începe proiectul tău.

design grafic

Design grafic modern și elegant pentru afacerea ta

Crează o identitate proprie, iar serviciile și produsele tale vor fi remarcate mai ușor de clienții tăi. Tot ce trebuie să faci este să ne descrii ideea ta în formularul de mai jos.

TIP TIMP REALIZARE PREȚ FORMAT
Logo/Sigla 2-3 zile 70 € PDF + Vectorial
Carte de vizită 2-3 zile 70 € PDF
Mapă de prezentare 3 zile 80 € PDF
Antet 25 € 1-2 zile PDF + Vectorial
Afiș rollup 130 € 3-4 zile PDF
Flyer/pliant(față + verso) 30 € 1-2 zile PDF + Vectorial
Catalog produse 5-7 zile Se va face estimare in functie de numarul de pagini PDF
Broșură bi-fold 4-5 zile 120 € PDF
Broșură tri-fold 4-5 zile 150 € PDF
Afiș/banner dimeniune mare 4-5 zile 200 € PDF
Afiș/poster 2-3 zile Depinde de dimensiune PDF
Semnătură email 1-2 zile 30 € PNG
Design vectorial Depinde de cerințe Depinde de cerințe
Identitate vizuală(Logo+carte vizită+flyer) 4-5 zile 150 € PDF + Vectorial
Identitate vizuală social media(Imagine, cover profil facebook) 4-5 zile 100 € PDF + Vectorial

Designul grafic este un proces de proiectare care combină textul și grafica într-un mod care este destinat să comunice un mesaj specific.

Veți găsi design grafic în logo-urile companiei, materiale tipărite precum broșuri, afișe, semne, felicitări, cărți poștale, cărți de vizită, panouri publicitare și reclame.

În timpul întâlnirii noastre inițiale, începem mai întâi discutând ideile clientului, piața țintă și utilizările pentru acest logo. Apoi, îți arătăm mostre de logo-uri existente care îi plac sau nu-i plac clientului pentru a-și face o idee despre gustul lor. Uneori, clientul are deja în minte un concept de design.

Ascultăm clienții noștri de la început. Încurajăm clientul să aducă mostre, combinații de culori / mostre și idei pe care acestea le pot avea pentru a ne ajuta să ne facem o idee despre stil înainte de a începe să lucrăm cu noi clienți. În timpul procesului de proiectare, clientul este rugat să aprobe anumite culori și fonturi înainte ca lucrările să continue